nout
Analiza. Inovare!

Colega noastră Mirela Buliga a fost promovată Managing Associate în cadrul Societății de avocatura Leaua Damcali Deaconu Paunescu – LDDP,

Mirela Buliga

Suntem bucuroși să anunțăm că, începând cu luna martie 2019, colega noastră Mirela Buliga a fost promovată Managing Associate în cadrul Societății de avocatura Leaua Damcali Deaconu Paunescu – LDDP, una dintre cele mai prestigioase de pe piața locală a avocaturii. Decizia a fost luată ca urmare a rezultatelor excelente avute în gestionarea clienților și a dosarelor de drept fiscal din cadrul Departamentului fiscal al LDDP din ultimii ani.

Mirela are o experiență de 13 ani în acordarea de consultanță fiscală și în asistarea și reprezentarea clienților în litigii fiscale de drept intern, internațional și de drept fiscal al Uniunii Europene.

Este doctor în drept fiscal al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara și cadru didactic asociat al Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, unde predă la master disciplina ,,Convenții de evitare a dublei impuneri”. Este membru al International Fiscal Association – Filiala România, responsabilul rubricii de drept fiscal a Revistei Române de Dreptul Afacerilor și autor /coautor al unor cărți, articole, studii și cronici apărute în reviste de prestigiu, în principal în domeniul dreptului fiscal.

 

© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2022