De incredere. Energici. Inovatori

Despre noi

Ceea ce a adus impreuna avocatii care au construit aceasta societate este puterea de a privi cu incredere in viitor, de a face, cu luciditate, alegerile ce trebuie facute si de a urma, cu implicare deplina, drumul ales. Ca echipa, insa, suntem mai mult decat fiecare in parte – echipa ne-a adus stabilitate si o forta inchegata, echilibrata. Pentru aceasta suntem recunoscatori, toti membri acestei echipe, unii celorlalti.

Clientilor nostri, care ne-au onorat cu incredere in capacitatea noastra profesionala, si prin aceasta au creat nu numai motivatia de a fi in fiecare zi mai buni, ci si forta de a ne implica in tot ceea ce inseamna profesia de avocat, le datoram respectul nostru.

Se spune ca „un prieten adevarat iti prinde mana si iti atinge inima”. Fiecaruia dintre noi  i-a fost intinsa o mana in viata sa se sprijine la greu si, uneori, pentru mult mai mult decat atat. Fiecare astfel de gest ne-a atins si le multumim colegilor si prietenilor care au facut-o, dandu-ne astfel increderea de a construi si a ne dezvolta.

In suflet, fiecare pastram, cu grija, familiile noastre, punctul nostru de echilibru si sursa puterii de a construi. De aici plecam si aici ne intoarcem in fiecare zi dedicata profesiei. Le multumim pentru ca ne sunt alaturi si pentru increderea pe care nu inceteaza sa o aiba in noi.

Dincolo si mai mult decat toate, exista un multumesc pur si simplu. „Caci ce foloseste omului sa castige lumea toata, daca isi pierde sufletul?”

© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2021