De incredere. Energici. Inovatori

Despre firma

Inca de la infiintare, societatea de avocatura Leaua Damcali Deaconu Paunescu – LDDP s-a impus cu rapiditate prin echilibru si performanta, gratie principiilor ce au stat la baza structurarii echipei: profesionalism, implicare si flexibilitate.

Profesionalismul echipei se bazeaza pe metoda de lucru. Fundamentam cu rigoare lucrarile noastre, pe de o parte printr-o abordare stiintifica dobandita prin studiile postuniversitare, de doctorat si masterat ale avocatilor nostri, precum si prin complexitatea proiectelor in care suntem implicati constant. Abordam pragmatic tema juridica care se afla in fata noastra, oferind constant servicii juridice integrate, valorizand studiile complementare in economie, stiinte politice, istorie si diplomatie ale avocatilor din echipa.

Implicarea reala a avocatilor nostri se manifesta in promptitudinea reactiilor, abordarea orientata spre solutii creative si spre rezolvarea problemelor, ca reflectare a pasiunii pe care fiecare dintre noi o are pentru profesia de avocat.

Flexibilitatea ne-a permis sa construim increderea clientilor nostri printr-o abordare personalizata, adaptata nevoilor fiecarui client si situatiilor concrete cu care acesta se confrunta. Flexibilitatea ne creaza si premisele colaborarii profesionale cu alte societati de avocatura atunci cand interesul clientilor nostri o cere.

Suntem in continuare consecventi principiilor care ne-au reunit, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu ce ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate.

© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2021