header2
O echipa pentru clientii nostri!

Razvan Ioan PAUNESCU

image
Contact
Tel: 40744488888
Email: rpaunescu@lddp.ro

Razvan Ioan PAUNESCU are o experienta profesionala de peste 10 ani  în domeniul avocaturii si de peste 25 de ani in tranzactii internationale. A participat sau a administrat  peste 500 de cauze pe rolul instantelor de judecata din Romania, a participat la crearea mai multor companii de renume national si international și a colaborat la promovarea  medierii ca solutie alternativa optima pentru stingerea litigiilor. Este Vice-Presedinte al Centrului Avocatilor mediatori, inca de la infiintare.

Traind o mare parte din viata in Italia si urmand studiile la Milano, a colaborat cu parteneri avocati din Italia si din alte tari membre ale UE. Cu aceasta ocazie a devenit membru in Consiliul de Administratie al Fundatiei de Mediere  Europeana. De asemenea, aprofundandu-si studiile in Statele Unite ale Americii, este un bun cunoscator al pietei Nord-Americane si colaboreaza atat cu companii americane in Romania, cat si cu institutii si companii mixte romano-americane.

Este consultantul celei mai mari investitii in desfasurare din Europa Centrala si de Est din ultimii 30 de ani si are o experienta vasta, atat in China, cat si in tarile din spatiul Asia-Pacific concentrandu-se pe tranzactii internationale de tip achizitii, fuzionari, divizari.

A reprezentat UAE – Union des Avocats Europeens in calitate de Presedinte pentru Romania si a fost Presedintele Camerei de Comert Romania-China, fiind, actualmente, Presedinte Onorific al acestei organizatii. A colaborat indeaproape cu CES – Consiliul Economic si Social, atat in Romania cat si la Bruxelles, iar in prezent colaboreaza cu Fundatia Universitara Europeana.

© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2022