header2
O echipa pentru clientii nostri!

Razvan BRATILA

def
Contact
Tel: +40738719606
Email: rbratila@lddp.ro
Repere

Razvan BRATILA are experienta in domeniul arbitrajului comercial intern si international, fiind implicat in principal in dosare complexe de arbitraj comercial international administrate de Curtea Internationala de Arbitraj ICC Paris, precum si in dosare de arbitraj sub egida regulilor Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Razvan este specializat in acordarea de asistenta si reprezentare a clientilor in probleme de drept comercial, dreptul constructiilor – contracte FIDIC, drept civil si dreptul energiei.

Are de asemenea experienta in proceduri arbitrale derulate in conformitate cu regulile Independent Film and Television Alliance.

Razvan a absolvit cursurile de licenta in drept si relatii internationale ale Universitatii Coventry din Marea Britanie (2012), precum si cursurile de licenta in drept ale Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu (2014). Este in prezent masterand in cadrul programului LL.M. International Commercial Arbitration organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Vorbeste fluent limba engleza.

Domenii de expertiza:

  • Arbitraj comercial intern si international
  • Drept comercial
  • Dreptul constructiilor – contracte FIDIC
  • Dreptul energiei
© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2020