header2
O echipa pentru clientii nostri!

Monica Gabriela SCARLAT

image
Contact
Tel: +40314054304/+40213125513
Email: mscarlat@lddp.ro
Repere

Monica Gabriela Scarlat are o experiență de aproximativ 19 ani ca avocat pledant în litigii civile, comerciale, dreptul familiei, dreptul muncii și drept administrativ, asigurând reprezentarea diferitelor societăți comerciale, autorități publice locale, instituții publice precum și persoane fizice în fața instanțelor de judecată din România, în toate gradele de jurisdicție.

Dedicată în ultimii ani domeniului dreptului familiei, își desfășoară activitatea cu implicare și dăruire oferind consultanță și reprezentare cu succes clienților în raporturile personale și patrimoniale ce izvorăsc din căsătorie, adopție și raporturi asimilate de lege.

Este licențiată a Facultății de Drept din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza (1999), absolvență a Facultății de Drept din cadrul Universității Ecologice București (1998), membră a Baroului București (2000), absolventă a două mastere a Facultății de Drept din cadrul Universității ”Titu Maiorescu” București, Drept Bancar (2009) și Relații Internaționale și Diplomație (2010), doctorand în cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca (2013). Pe parcursului anului universitar 2014-2015 a susținut seminarii la materia ”Legislație și politică de mediu” în cadrul Universității Babeș Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea Știința Mediului. Este absolventă a cursului de formare mediatori ”Human Toolkit București” (2010).

Vorbește fluent limba engleză.

Domenii de expertiză:

  • Drept civil
  • Dreptul familiei
  • Dreptul muncii
© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2022