header2
O echipa pentru clientii nostri!

Mihaela AFANASOV

image
Contact
Tel: +40730714162
Email: mafanasov@lddp.ro

Mihaela AFANASOV asigura consultanta, asistenta si reprezentare juridica pentru entitati interne si internationale, atat publice cat si private.

Experienta in domeniul dreptului muncii se axeaza pe acordarea de consultanta juridica cu privire la diferite aspecte decurgand din relatiile de munca.

In domeniul dreptului administrativ si al achizitiilor publice asigura consultanta si reprezentare juridica atat pentru autoritati contractante cat si pentru operatori economici ofertanti, in legatura cu aspecte precum: interpretarea si aplicarea legislatiei achizitiilor publice, intocmirea si respectarea documentatiilor de atribuire, derularea procedurilor, formularea contestatiilor si a apararilor in fata Consiliului National de solutionare a Contestatiilor, incheierea de derularea contractelor de achizitie (inclusiv in cazul proiectelor finantate din fonduri nerambursabile), reprezentare in litigii specifice.

In domeniul dreptului concurentei asista operatori economici atat in ce priveste aplicarea/ respectarea legislatiei privind concurenta cat si in privinta procedurilor in fata Consiliului Concurentei si in litigii de drept concurential.

Este licentiata in drept a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti (2007) si licentiata in drept al UE absolvind cursurile Colegiului Juridic Franco – Roman de Studii Europene – Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbona (2006). De asemenea, are studii aprofundate de master in drept privat in cadrul Universitatii Bucuresti (2008) si de master in dreptul european si international al afacerilor in cadrul Colegiului Juridic Franco – Roman de Studii Europene – Universitatea Paris 1 Panthéon Sorbona (2007).

Detine Certificat de absolvire – “Competente sociale si civice”, eliberat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru competente sociale si civice, in special in domeniul egalitatii in drepturi si al egalitatii de sanse.

Vorbeste limba engleza, franceza si spaniola.

Domenii de expertiză:

  • Arbitraj comercial,
  • Drept comercial,
  • Achizitii publice,
  • Dreptul muncii,
  • Dreptul mediului
© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2020