header2
O echipa pentru clientii nostri!

Cosmin SOARE-FILATOV

image
Contact
Tel: +40728819315
Email: csoarefilatov@lddp.ro
Repere

Cosmin SOARE-FILATOV are o vasta experienta profesionala, gestionând litigii complexe in fata instantelor de judecata nationale. Reprezinta cu profesionalism si dedicare clienti romani si straini, persoane fizice, persoane juridice si autoritati publice in litigii de contencios administrativ, dreptul asigurarilor,, dreptul energiei si resurselor naturale, proceduri de insolventa, reorganizare si faliment.

Cosmin a absolvit cursurile Facultatii de Drept si ale programului de master in specializarea Drept Privat din cadrul Universitatii din Bucuresti. In prezent, urmeaza programul de studii universitare avansate al Scolilor Doctorale de Drept ale Universitatilor din Lille si Bucuresti, aprofundand cercetarea in domeniul dreptului administrativ si al dreptului patrimoniului cultural.

In activitatea sa in cadrul echipei LDDP, Cosmin imbina intr-o maniera echilibrata cunostintele juridice solide din ariile sale de activitate, experienta proiectelor anterioare si creativitatea in scopul identificarii celor mai potrivite si eficiente solutii.

Este membru in Baroul Bucuresti, in Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania. Din anul 2018 Cosmin este membru al INSOL Europe.

Vorbeste fluent limba engleza si limba franceza.

Domenii de expertiza:

  • Drept administrativ. Contencios administrativ
  • Procedura insolvenței. Reorganizare si faliment
  • Dreptul energiei si resurselor naturale
  • Dreptul asigurărilor
© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2022