header2
O echipa pentru clientii nostri!

Andreea N. SIMULESCU

image
Contact
Tel: +40724388899
Email: asimulescu@lddp.ro
Repere

Andreea N. SIMULESCU este specializata in arbitrajul domestic si international (detinand si Certificatul ICC Advanced Arbitration Academy), cu o vasta experienta in proceduri arbitrale comerciale guvernate de diferite Reguli arbitrale (precum Regulile ICC Paris, Regulile UNCITRAL sau Regulile CCIR). Practica sa include si acordarea de asistenta si reprezentare in arbitrajele privind investitiile sub Regulile ICSID.

Este de asemenea specializata in domeniul dreptului constructiilor – contracte FIDIC, achizitii publice si drept public, societar, dreptul mediului si resurselor naturale, bancar, dreptul insolventei, avand experienta vasta in redactarea si negocierea contractelor comerciale. A participat la incheierea a numeroase tranzactii, detinand si experienta in procesul de due-diligence.

Este licentiata a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane (1999), master in drept – Drept Civil si Drept Procesual Cvil Aprofundat – Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu (2014).

Vorbeste fluent limba engleza.

Domenii de expertiza:

  • Arbitraj international
  • Dreptul constructiilor
  • Contracte FIDIC
  • Achizitii publice
  • Dreptul mediului
© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2021