header2
O echipa pentru clientii nostri!

Andra SOARE-FILATOV

image
Contact
Tel: +40731262266
Email: asoarefilatov@lddp.ro
Repere

Andra SOARE-FILATOVeste specializata in arbitraj comercial intern si international, avand experienta in special in litigii arbitrale internationale desfasurate in conformitate cu Regulile ICC Paris si UNCITRAL, in domeniul relatiilor de drept comercial international.

Practica sa curenta include acordarea de consultanta intr-o gama variata de aspecte ale dreptului intern si european al concurentei (concentrari economice, abuz de pozitie dominanta, concurenta neloiala, structurarea sistemelor si relatiilor de distributie, franciza etc.), precum si ale dreptului intern si international al afacerilor, fiind implicata in proiecte transfrontaliere de anvergura.

Are de asemenea experienta in domeniul achizitiilor publice, inclusiv cu privire la elaborarea documentatiilor de atribuire a contractelor de achizitie publica si gestionarea contestatiilor depuse de operatorii economici la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor.

Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu (2010) si a Facultatii de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucuresti (2007). A absolvit cursurile programului LLM International Commercial Arbitration (2013-2014), al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. De asemenea, a urmat cursurile Academiei de Vara privind Arbitrajul Comercial International din cadrul Universitatii din Koln, Germania.

Este consilier in proprietate industriala pentru domeniul marci si indicatii geografice, atestat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Este membra a Young Arbitrators Forum (YAF) ICC şi Young International Arbitration Group (YIAG) LCIA.

Vorbeste fluent limbile engleza si franceza si cunoaste la nivel mediu limbile spaniola si italiana.

Arii de expertiza

  • Arbitraj comercial intern si international
  • Drept civil
  • Dreptul intern si international al afacerilor
  • Dreptul concurentei
  • Dreptul proprietatii intelectuale
  • Achizitii publice
© Copyright Leaua Damcali Deaconu Paunescu - LDDP 2022